Pozivamo studente Pravnog fakulteta Univerzitete Mediteran da uzmu učešće na I takmičenju u besjedništvu studenata pravnih fakulteta univerziteta u Crnoj Gori. Pravo učešća imaju studenti I, II, III i IV godine pravnih fakulteta Univerziteta Crne Gore, Univerziteta „Donja Gorica“ i Univerziteta „Mediteran“. Po odluci organizatora takmičenja –
Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, tema sa kojom se takmičari mogu predstaviti publici i žiriju je slobodna, što znači da studenti mogu nastupiti sa već postojećom, ili samostalno napisati svoju besjedu.

Takmičare će ocjenjivati petočlani žiri koji će činiti stručnjaci iz oblasti prava i umjetnosti. Od strane organizatora obezbijeđene su i prigodne nagrade za naše takmičare:

  • I nagrada - 200 €
  • II nagrada - 100 €
  • III nagrada - 50 €

Specijalna nagrada publike koja će imati priliku da odabere svog favorita iznosi 100 €. Rok za prijave je 26.04.2019. godine. Svi zainteresovani studenti prijavljuju se za takmičenje putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., na način što će dostaviti svoje:

ime i prezime, kontakt telefon, potvrdu o studiranju, tekst besjede, njen naziv, kao i ime i prezime autora.

Broj takmičara je organičen.Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem gore navedene e-mail adrese.

*Napomena: Obavještavamo sve zainteresovane studente da će organizacioni tim izvršiti selekciju pristiglih besjeda. Neće se razmatrati besjede uvredljivog i neprimjerenog sadržaja. Besjeda ne može trajati duže od 7 minuta.

 

 

NA VRH